Your search results

Aurinkorannikko

Espanjan merkittävin lomakohde on Aurinkorannikko (esp. Costa del Sol). Alueen vetovoima selviää jo nimestä: aurinkoista säätä etsivät löytävät paratiisin täältä – vuodessa on keskimäärin yli 320 aurinkoista päivää.

Maantieteellisesti Aurinkorannikko sijaitsee Espanjan etelärannikolla Välimeren rannalla. Costa del Sol kuuluu Andalusian alueeseen ja siellä sijaitsee lukuisia rannikon kaupunkeja ja kyliä.

Rantaviivaa on yli 160 kilometriä Nerjasta Esteponaan ja tällä matkalla on sekä suosittuja hiekkarantoja että yksinäisiä poukamia. Alueeseen voi tutustua helposti omalla autolla, polkypyörällä tai kävellen.

Suomalaisille tuttuja kaupunkeja ja turistikohteita alueella ovat ainakin: Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Torremolinos, Marbella, Vélez-Málaga, Nerja ja Estepona

Päiväretkikohteet

camino-del-rey

Caminito del Rey

Málagan maakunnassa sijaitseva Caminito del Rey tunnettiin aikaisemmin yhtenä maailman vaarallisimmista kävelyreiteistä. Tämä uhkarohkeiden tie aukaistiin uudelleen suuren kunnostustöiden jälkeen ja siitä tuli yksi suosituimmista nähtävyyksistä.

Lisätiedot: http://www.caminitodelrey.info/en/

Málaga

Costa del Solin pääkaupunkista löytyy loistava museoiden valikoima (esim. Pablo Picasso), roomalaisten ja arabilaisten monumenttien joukkio, upeita rantoja, vilkasta yöelämää sekä ravintoloita maan ja taivaan välistä.

Málaga on matkakohde, joka soveltuu eri vuodenaikoina erilaisille tarkoituksille, ja sinne voi matkustaa lähes kuka tahansa ja siellä voi tehdä lähes mitä tahansa.

Lisätiedot: http://www.malagaturismo.com/en

malaga
mijas

Mijaksen kylä

Mijas Pueblo sijaitsee vuoren rinteellä Fuengirolasta pohjoiseen. Kylä on yksi kuuluisimpia valkoisia kyliä Andalucíassa. Se on säilyttänyt aidon tunnelmansa suosiosta riippumatta.

Kylästä avautuu upea näköala Fuengirolaan ja ympäröivälle rannikolle. Mijakseen pääsee helposti bussilla Fuengirolan keskustasta.

Nerjan luolat

Nerjan tippukiviluolat eli Cueva de Nerja kuuluvat Espanjan vaikuttavimpiin luontonähtävyyksiin. Nerjassa, noin 50 kilometriä Málagasta itään, sijaitsee valtava tippukiviluolasto muinaisine seinämaalauksineen, jonka laajuus ja tunnelma pääsee yllättämään.

Luolavierailun jälkeen kannattaa käydä vielä Nerjan kaupungissa muutaman kilometrin päässä. Nerja on sympaattinen ja pieni lomakohde, jonka kauniit rannat, hyvät paikallisravintolat ja maalauksellisen kauniit maisemat kannattaa ehdottomasti kokea.

Lisätiedot: http://www.cuevadenerja.es/ (espanjaksi)

nerja
ronda

Rondan kaupunki

Ronda on historiaa, luontoa, gastronomiaa ja taidetta. Kaupungilla on tarjottavanaan hyvin arvokas historiallinen ja taiteellinen perintö sekä upeita maisemia.

Vuoristokaupunki sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Marbellasta. Tämä viehättävä kaupunki on ripustautunut yli 800 metriä korkean Tajo-rotkon molemmille puolille ja niitä yhdistävältä sillalta avautuu upea maisema Serrania de Rondan vuoristolle. Ronda on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Lisätiedot: http://www.turismoderonda.es/en/

Tekemistä ja nähtävää koko perheelle!

Majoitu huoneistossamme lomasi aikana!

19

Santa Maria Golf

alk. 125 € / vrk
Santa Maria Golf loma-asunto on nimensä mukaan golf-kentän läheisyydessä Elvirian kylässä. Elviria sijaitsee Fuengi Lue lisää..
Santa Maria Golf loma-asunto on nimensä mukaan golf-kentän läheisyydessä Elvirian kylässä. Elviria sijaitsee Fuengi Lue lisää..
29

Mirador de la Yesera

alk. 100 € / vrk
Mirador de la Yesera
Mirador de la Yesera

Compare Listings